Slide 1 Slide 2 Slide 3

Seif - Seifuri antiefractie profesionale

Seifuri antiefractie cu clasa de securitate si agrement tehnic

Contact seifuri

Magazinul nostru online va ofera o gama completa de seifuri antiefractie ce pot fi utilizate atat in scopuri comerciale cat si pentru protejarea valorilor personale.

Seifurile comercializate sunt certificate la nivel european de catre institute recunoscute in toate tarile UE. Agrementele tehnice ale seifurilor atesta clasa de securitate a fiecarui model. Clasa de securitate garanteaza rezistenta pentru un anumit timp la atacurile cu mijloace mecanice asupra seifurilor. Cu cat clasa de securitate este mai mare, cu atat seiful va rezista mai mult in fata hotilor.

Cine trebuie sa detina un seif certificat?

Legea 333 din 2003 si normele de aplicare stabilite prin HG 301 din 2012 obliga anumite categorii de obiective comerciale sa aiba in dotare un seif certificat cu clasa de securitate minim 1. Printre acestea se afla bancile, casele de amanet, casele de schimb valutar, benzinariile, casele de pariuri, salile de jocuri de noroc. In urma efectuarii analizei de risc, daca se constata ca firma manipuleaza sume de bani peste o anumite limita, veti fi de asemenea obligati sa achizitionati un seif antiefractie.

Mai multe informatii despre seifuri si despre cine trebuie sa detina un seif puteti citi in paginile site-ului nostru:

Cine suntem noi - seifuri cu agrement tehnic

Magazinul online seif-profesional.ro este operat si administrat de catre SC TEHNO SAFE TRADING SRL .

Pentru informatii suplimentare despre seifurile din oferta noastra sau pentru seifuri cu caracteristi speciale care nu se regasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Seifuri profesionale antiefractie © 2017