Seifuri profesionale antiefractie

Contact rapid seif antiefractieCreate pentru a va proteja bunurile de valoare ale afacerii tale, seifurile profesionale sunt caracterizate de indeplinirea conditiilor impuse de standardul european EN 1143-1. Dupa acest standard seifurile au clase de securitate intre 1 si 3.

Cine are nevoie de un seif profesional ?

Oricine are bunuri de valoare ce trebuie protejate impotriva furtului.

Cine trebuie sa aiba un seif profesional?

Conform Legii 333 din 2003 si normelor de aplicare date prin Hotararea de Guvern 301 din 2012, societatile comerciale care manipuleaza bani si obiecte de valoare trebuie sa fie dotate cu seifuri certificate tehnic. Practic seiful pe care-l achizitionati trebuie sa aiba agrement tehnic valabil care sa indice clasa de securitate.
Obiectivele care sunt obligate sa fie dotate cu seif agrementat tehnic sunt bancile, casele de amanet, casele de schimb valutar, bijuteriile, magazinele medii si mari, unitatile postale, benzinariile, salile de jocuri de noroc, casieriile furnizorilor de servicii si utilitati, si toate celelalte activitati care manipuleaza sume mari de bani.

Seifurile business pe care vi le putem oferi detin agrement tehnic valabil in toata Europa (inclusiv Romania) si ancorate corespunzator va protejeaza banii si bunurile. Acestea pot fi echipate cu incuietoare mecanica sau electronica, cele din urma oferind si posibiliatea temporizarii deschiderii, conform legii. Temporizarea permite configuarea unei intarzieri a deschiderii usii seifului.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare sau de consultanta in privirea alegerii seifului care vi se potriveste, va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic.

Transport gratuit in reteaua Fan Curier. Asiguram montaj contracost.

Seifuri antiefractie ieftine.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Seifuri profesionale antiefractie © 2017